Onze diensten

Gerichte persoonlijke aanpak

Als particulier een woning verkopen of verhuren is vandaag de dag geen makkelijke klus meer. Denk maar aan de informatieverplichting, energieprestatiecertificaat, elektriciteitskeuring, enzovoort. Bij Immo Roman krijgt u persoonlijk, eerlijk en correct advies. Wij behandelen uw dossier van begin tot einde.

Optimaal resultaat door correcte prijszetting

Slechts met een correcte prijs wordt een goed resultaat bereikt. Wij kiezen dan ook voor een realistische aanpak, zo wordt de woning vlot en efficiënt verkocht.Veelzijdige publiciteit

Onze sterkste troef! Immers, hoe meer publiciteit, hoe meer potentiële kopers, hoe vlugger een verkoop tot stand komt. Daarom publiceren wij onze panden via verschillende kanalen.

  • Etalage: ruime aantrekkelijke etalage in onze kantoren te Kluisbergen en Ronse
  • Geschreven pers: Logic-Immo, lokale magazines, ...
  • Internet: via onze eigen site, Immoweb, Immovlan, Logic-Immo , Zimmo, Proxio, ...
  • Ons steeds groeiende klantenbestand

Zo brengen wij koper en verkoper dichter bij elkaar.

Gratis waardebepaling

Wij komen vrijblijvend bij u langs om een correcte verkoop- en/of verhuurwaarde te bepalen van uw eigendom. Daarnaast adviseren wij u graag over een juiste commerciële aanpak en begeleiden u op juridisch, fiscaal en financieel vlak.

Met een gerust gevoel verhuren

Wij stellen alles in het werk om de verhuur van uw vastgoed zo spoedig mogelijk te realiseren. Om de potentiële huurder zo goed mogelijk te informeren en te screenen is bij het bezichtigen van een woning steeds iemand van het kantoor aanwezig. Bij de uiteindelijke beslissing wordt er steeds overlegd met de verhuurder. Bij een huurcontract moet de huurder een huurwaarborg storten en een brandverzekering nemen. Om dit efficiënt te laten verlopen werken wij samen met Korfine. Wij werken uitsluitend met geregistreerde huurcontracten en met gedetailleerde plaatsbeschrijvingen.