LES TERRASSES DE MALMEDY

Vakantiedomein "Les Terrasses de Malmedy" bevindt zich op één van de hoogste en mooiste plekjes van Malmedy, in alle rust met prachtig uitzicht op de vallei en toch op een boogscheut van het levendige centrum met vele winkels, leuke bars en heerlijke restaurantjes. Er valt altijd wel iets te beleven!
Vanuit een centrale ligging in de Hoge Venen tussen de skidomeinen en het meer van Robertville/Bütgenbach, vertrekken vele wandel- en fietspaden langs kleine wegjes en door de vele bossen.
Het park zelf, met zijn oppervlakte van ongeveer 10 hectares, is momenteel in volle renovatie met oog voor rust, natuur en uitzicht: bermen en graspleinen worden onderhouden, verlichting wordt gerenoveerd, er komt de (her-) aanleg van een tennis,- voetbal,- en petanqueplein. Tevens zal een conciërgewoning volledig worden heringericht.
Ook de woonunits zelf zijn intussen voor 70% gerenoveerd door privé eigenaars of investeerders.
Er worden units verkocht van respectievelijk 2, 4 en 6 personen, alle met zonnig terras en zicht op de vallei. Kortom, een ideale en betaalbare investering als tweede verblijf of opbrengsteigendom. Een interessant weetje is dat het circuit van Spa-Francorchamps, waar voor 70% van de weekends altijd iets te doen is, slechts op een boogscheut van dit vakantiedomein is gelegen!

Les Terrasses de Malmedy worden verkocht via erfpacht.
Gedurende de duur van de erfpacht kan u alle rechten uitoefenen: bouwen, het gebouw afbreken en iets nieuws zetten. U ‘pacht’ de grond en betaalt daarvoor een jaarlijkse vergoeding, de canon. Die canon wordt bepaald op basis van de grootte en de locatie van uw pand en vastgelegd bij notariële akte. De canon voor Terrasses de Malmedy bedraagt 1,5% op de verkoopprijs.
Voordelen:
- U kunt een appartement of ander vastgoed kopen voor een lagere prijs.
Met een kleiner kapitaal verwerft u toch de voordelen van vastgoed.
- De registratierechten bij aankoop liggen lager.
- De jaarlijkse betaalde vergoeding (canon) kunt u volledig aftrekken in de personenbelasting.
- Uw rendement ligt hoger aangezien er bij een kleinere investering van uwentwege toch dezelfde dezelfde huurprijzen kan gevraagd worden als bij volle eigendom.
- U kunt het vastgoed vrij verhuren, verbouwen, schenken...


 
Info

Over deze eigendom

Adres: Chemin du Calvaire 22, 4960 Malmedy
Type: Project

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming: /
Dagvaardiging: Nee
Bouwvergunning: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Gevalideerd as-builtattest: Nee
EPC referentie: /
EPC waarde: /

Onderliggende eigendommen

Verdiep Type Ref. Slpk. Opp. Prijs Status
0 Studio CHEM/STUDIO - 37 m² € 47 000 TE KOOP

Contacteer ons

Aanspreking *  
Voornaam *
Naam *
Straat   Nr.
Gemeente
Email *
 
Telefoon
GSM
Vraag *