GROTE WONING IN NIEUWSTAAT!

Deze knappe woning op een perceel van 732m² is luxueus en kwalitatief afgewerkt en is perfect voor een groot gezin en ideaal te combineren met een zelfstandige activiteit. Het creëren van een kangoeroewoning of een afgescheiden wooneenheid met apart huisnummer is ook een mogelijkheid.
De indeling is momenteel als volgt:
GLVS: 2x inkomhal, 2x toilet, bureauruimte, 2 grote kamers, luxe badkamer met dubbel bad en watervalkraan, berging, grote dubbele doucheruimte, toegang tot het terras en tuin. Garage met automatische poort en bergplaats (ruime parkeerplaats voor de woning). Drie kelderkamers.
1e verdiep: toilet, grote lichtrijke leefruimte (met magnetische shutter-lamellen) en eetplaats, ruime hyper geïnstalleerde kwaliteitskeuken (Siemens stoomoven, microgolfoven, grote traditionele oven (90cm), vaatwasmachine, grote inductiekookplaat en Venduro afzuigsysteem. Keukenberging met spoelbak en ruimte voor diepvries of extra koelkasten. Lichtrijke bijkeuken met toegang tot het privatief dakterras en het groendak. Overdekt terras met trap naar de tuin.
2e verdiep: overloop, slaapkamer met dressing en balkon, grote slaapkamer, badkamer met bad/douche combinatie, lavabo en toilet. 3e verdiep: leuke extra slaapkamer.
Grote tuin met terras, grasperk, moestuin met serre en achteraan een grote garage of atelier (40m²) met parkeergelegenheid en toegang tot de Overpoort(straat). 
Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen naar deze uitzonderlijke en tiptop afgewerkte woning! Contacteer Jonathan voor een bezoek of meer info op 0471 81 34 74.
€ 385 000

Over deze eigendom

Adres: MARKTWEG 39A, 9500 Geraardsbergen
Type: Woning
Opp.: 732 m²
Bewoonbare opp.: 260 m²
Slaapkamers: 5

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Dagvaardiging: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Gevalideerd as-builtattest: Nee
Niet geïndexeerd KI: 1214
Geïndexeerd KI: 2213
EPC referentie: 20181124-0002110597-1
EPC waarde: 168 kWh/m²
Overstromingsgevoeligheid: Mogelijk overstromingsgevoelig Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone: Niet van toepassing


Contacteer ons

Aanspreking *  
Voornaam *
Naam *
Straat   Nr.
Gemeente
Email *
 
Telefoon
GSM
Vraag *